Fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu, găsit mort în casa de vacanţă

E.b. | 10.10.2016

Ion Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu, a fost găsit mort, de menageră, luni seară, în casa de vacanţă din comuna argeşeană Corbeni. Echipajul medical a stabilit că bărbatul murise de câteva ore.

Pe aceeași temă

 

 

Poliţiştii şi procurorii sunt faţa locului pentru a stabili împrejurările decesului. Potrivit primelor date ale anchetei, bărbatul s-ar fi plâns unui vecin că ar fi fost muşcat de un şarpe, iar apoi ar fi făcut febră.

 .

Fiul fostului ministru al Culturii Răzvan Theodorescu, Ion Vladimir Theodorescu, a fost găsit mort în casa de la Corbeni de către menajeră, care avea grijă de casa de vacanţă. Ea a sunat la 112. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul, medicii presupunând că bărbatul murise cu câteva ore înainte, conform News.ro.

 

Potrivit unor surse din Serviciul de Ambulanţă Argeş, care a intervenit la acest caz, apelul la 112 a fost dat luni după-amiază, în jurul orei 17.20, iar în momentul în care medicul a ajuns la Corbeni nu a mai putut face altceva decât să constate decesul şi să anunţe Serviciul de Medicină Legală.

 

Cadrele medicale presupun că Vladimir Theodorescu murise cu câteva ore înainte sau chiar în timpul nopţii, având în vedere semnele de moarte avansată, respectiv rigiditatea şi paloarea.

 

Anunţul privind decesul unei persoane în vârstă de 43 de ani, în localitatea Corbeni, a fost făcut prin Serviciul de urgenţă 112.

 

Din primele date a reieşit că bărbatul s-ar fi plâns că ar fi fost muşcat de un şarpe şi apoi ar fi făcut febră.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22