Fiul lui Popescu Piedone candidează din partea PPU-SL pe lista PSD la alegerile parlamentare

Laurentiu Gheorghe | 21.10.2020

Fiul primarului ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Vlad Popescu, candidează la alegerile parlamentare în circumscripția Suceava, pe lista PSD, după înțelegerea cu partidul lui Dan Voiculescu.

Pe aceeași temă

Vlad Popescu este înscris pe poziția a treia pe lista PSD a candidaților pentru Camera Deputaților, poziție considerată eligibilă, listă depusă la Biroul Electoral Județean Suceava.

Eugen Bejinariu, cel care deschide lista PSD Suceava la Camera Deputaților, a declarat, despre situația lui Vlad Popescu că, deşi nu este membru al organizaţiei sucevene, s-a negociat această candidatură cu PPU-SL, partid înființat de mogulul antenelor, Dan Voiculescu, iar fiul lui Piedone s-a înscris în PSD.

Potrivit lui Bejinariu, pe listele din toate judeţele au fost înscrise persoane, fie din societatea civilă, fie din PPU-SL, conform negocierilor purtate de conducerea centrală a formaţiunii cu Dan Voiculescu.

PSD Suceava a depus miercuri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

„Asta este viziunea partidului, viziunea organizaţiei noastre, ca pe această listă să existe oameni cu experienţă politică, oameni cu entuziasm, cu tinereţe, oameni care au un cuvânt de spus în viitorul Parlament (...) Vom prezenta programul de guvernare care prezintă siguranţă pentru locurile de muncă, siguranţă pentru un trai mai bun şi pentru un salariu decent", a spus Bejinariu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22