Flashmob în faţa PSD Sibiu: Protestatarii au garoafe albe si citate ale Regelui Mihai

E.b. | 16.12.2017

Un nou flashmob a avut loc, sâmbătă, în faţa sediului PSD din Sibiu, protestul fiind complet mut, în semn de respect pentru funeraliile Regelui Mihai. Participanţii au adus garoafe albe şi foi pe care au scris citate din discursurile Regelui Mihai.

Pe aceeași temă

  

Protestatarii s-au strâns în faţa sediului PSD Sibiu la ora prânzului, ca de obicei, pentru al şaselea flashmob pentru apărarea Justiţiei.

 

Întrucât protestul aret loc în ziua înmormântării Regelui Mihai, organizatorii au făcut apel la protestatari să aducă citate din discursurile Regelui Mihai şi garoafe albe, iar protestul a fost complet mut.

Flashmob-ul a fost dedicat Regelui Mihai.

 

Chiar dacă suntem sau nu suntem regalişti, demnitatea şi onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politică. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc să înveţe măcar un minim de decenţă de la Majestatea Sa, Regele Mihai”, a fost apelul organizatorilor la care au răspuns peste 200 de persoane.

 

România e o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri”, ”Morala la noi ar trebui ridicată”, ”Nu va veni nimeni de altundeva să ne aducă binele”, sunt doar câteva dintre citatele pe care protestatariii le-au scris pe foi de hartie.

▬ Începem la 12 fix, ca de obicei, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.
 

▬ Aducem cu noi o garoafă albă şi un citat din Regele Mihai, scris pe o foaie A4. Ca sursă de inspiraţie, vă invităm să ascultaţi discursul Regelui din Parlamentul României, din 2011, care e mai actual ca oricând: http://bit.ly/2kvGiws 
 

▬ Păstrăm solemnitatea momentului, în linişte totală pe toată durata flashmob-ului 
 

▬ La 12.15 încheiem

 

Întrucât maine va avea loc înmormântarea Regelui Mihai, vom organiza un flashmob dedicat lui, fără a renunţa însă la tema generală care ne-a scos din case în frig: apărarea Justiţiei.

 

Chiar dacă suntem sau nu suntem regalişti, demnitatea şi onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politică. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc să înveţe măcar un minim de decenţă de la Majestatea Sa, Regele Mihai.

 

Haideţi să ne strângem 500! 500 de sibieni care sunt treji şi care vor să îşi arate indignarea faţă de modul accelerat în care coaliţia PSD-ALDE măcelăreşte Justiţia şi chiar Democraţia din România în săptămânile astea. Nu vrem să ajungem următoarea Polonie!

 

În iarnă am ieşit 45.000, tot pentru Justiţie. Acum unde suntem?
#vavedemdinsibiu

 

În centrul protestatarilor, în zona ”liberă de corupţie” pe care au decretat-o, au stat două scaune negre pe care a fost aşezat portretul Regelui Mihai şi o candelă. La finalul protestului, floriile au fost aşezate pe scaunele respective şi sub acestea.protestul mut de la Sibiu, de tipul ”sit-in” a fost demarat încă de luni şi a durat 60 de ore   neîntrerupte. Ulterior, protestul a fost suspendat în semn de respect pentru regele Mihai, însă, zilnic, la prânz, este organizat un flashmob. 

 

Sibienii prtestează faţă de modificarea legilor justiţiei, manifestarea fiind oorganizată de comunitatea Facebook ”Vă vedem din Sibiu”. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22