Florentin Pandele a trimis mii de oameni la Sf. Parascheva, pe banii Primariei

E.b. | 10.10.2016

Aproximativ 6.000 de locuitori din Voluntari vor ajunge, luni dimineata, la Iasi, cu peste 120 de autocare, pentru a se inchina la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Pe aceeași temă


 
 
 Deplasarea este organizata de Primaria Voluntari, care suporta integral costul transportului pelerinilor, conform Ziare.com

 

Florentin Raducanu, de la dispeceratul Politiei Locale Voluntari, a declarat ca plecarea autocarelor cu pelerini se va face incepand cu ora 22:30.


"Se pleaca incepand cu ora 22.30, autocarele fiind insotite pe tot traseul catre Iasi de reprezentanti ai Politiei Locale Voluntari. Ora la care se estimeaza ca ajung primele autocare la Iasi este 4:30. Plecarea se face in mod organizat, am luat toate masurile pentru a nu aparea probleme", a spus Raducanu.


Potrivit site-ului Primariei Voluntari, inscrierile pentru pelerinajul de la Iasi s-au facut in perioada 19 septembrie - 6 octombrie, la sediul Directiei Educatie Cultural Sportiva si Ingrijire Comunitara, institutie din subordinea primariei.


Participantii la pelerinaj au oferit, la momentul inscrierii, numarul lor de telefon, o copie dupa actul de identitate si o declaratie privind starea de sanatate.


Autoritatile iesene sustin ca autocarele venite de la Voluntari vor fi parcate pe o strada aflata la peste un kilometru distanta de Catedrala Mitropolitana, dar si in parcarea unui supermarket.


Moastele Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi scoase din Catedrala Mitropolitana din Iasi luni dimineata in cadrul unei procesiuni, racla urmand sa fie asezata intr-un baldachin in curtea lacasului de cult.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22