Florentin Pandele: Știti cât am plătit la România TV? Întrbați-l pe Sebi Ghiță cât am plătit

Redactia | 19.07.2023

Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea, a declarat marți seară, în direct la România TV, că are „de plătit” pentru aparițiile la televiziunea fondată de fugarul Sebastian Ghiță.

Pe aceeași temă

După ce Victor Ciutacu i-a atras atenția, Pandele a revenit și a susținut că a făcut „o glumă”. În toată perioada scandalului privind azilele groazei, Pandele a avut constant tribună la România TV. Marți, de exemplu, el a stat în direct aproape patru ore, având mai multe ieșiri nervoase precum „Fac moarte de om pentru familia mea!”.

Florentin Pandele a făcut această declarație în emisiunea lui Victor Ciutacu, unde a fost invitat și Bogdan Chirieac.

Fragmentul video din emisiune în care Pandele îi spune lui Ciutacu să îl întrebe cât are „de plătit” la RTV a fost postat de Aktual24.

„Păi voi știți cât am de plătit?”

Redăm dialogul:

• „Pandele: Prelipceanu (Cosmin Prelipceanu, Digi24 - n.r.)… l-am sunat de 20 de ori, am sunat unul dintre acționari și am spus „Dă-mi domnule numărul’. Mi-a dat numărul, l-am sunat de 20 de ori, i-am dat mesaje, nu mi-a dat dreptul să intru și să dau dreptul la replică. La B1 nu-mi dă voie pentru că acolo este la comandă Sorin Oancea, are comandă de decimare, clară! N-am unde să intru. Unde să mă duc?

• Ciutacu: Domnu’ Pandele, de la 4.00 până la 6.00 ați stat în direct la România TV. De la 06.00 la 08.00 ați stat în direct la Realitatea TV, de la 9.15 până la aproape 11.00 ați fost în direct iar la România TV.

• Pandele: Păi voi știți cât am de plătit? Întrebați-l pe Sebi Ghiță cât am de plătit pentru faptul că… da? După cât am de plătit, îmi dați voi înapoi că am făcut rating?

• Ciutacu: A vorbit cineva de vreo plată, domnu’ Pandele?

• Pandele: Păi nu, dar dacă spuneți că am stat… Am făcut o glumă.

• Chirieac: Ciudată glumă.

• Ciutacu: Greșită glumă, domnul Pandele, și pe mine mă cunoașteți bine și mă cunoașteți și personal și nu cred că merit aceste cuvinte.

• Pandele: A fost o trimitere către patronul dumneavoastră, Sebastian Ghiță”.

Cu câteva ore înainte, într-un interviu acordat Roxanei Ciucă, tot la România TV, Pandele i-a transmis lui Sebastian Ghiță, fugar în Serbia, „să se oprească”:

• „Salutări patronului dumneavoastră. Ar fi bine să te oprești, ar fi bine să te oprești! De ce? Pentru că tu ești prea puternic și știu că tu te lupți cu oameni puternici, nu cu oameni căzuți. Patroane, oprește-te! Știu că ai primit comenzi de la nivelul cel mai înalt, atât dintr-un partid, cât și din altul. Patroane, oprește-te!”.

Gabriela Firea a demisionat vineri, ea suspendându-se și din funcția de președinte al PSD București. Firea și-a anunțat demisia printr-un lung mesaj postat pe Facebook, în care spune că este „complet nevinovată”, continuând să susțină că este victimă și că a existat un „război total pentru demolarea” sa „și mai puțin pentru aflarea adevărului”.

„A existat un singur interes: să se arunce cât mai mult noroi spre mine, cât mai multe dezinformări, să se exercite presiune mediatică asupra mea și a soțului meu, să fim puși la stâlpul infamiei, cu un singur scop”, a spus Firea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22