Florin Cîțu, către PSD: I-ați mințit pe români și acum încercați să scăpați fără să plătiți

Dora Vulcan | 05.09.2019

Cîțu cere demisia guvernului și acuză PSD că i-a mințit pe români când a promis 6,7% investiții din PIB pentru 2019, emițând OUG 114 ale cărei ”nenorociri și ticăloșii” nu sunt în programul de guvernare.

Pe aceeași temă

Senatorul liberal Florin Cîțu cere demisia guvernului și acuză PSD că i-a mințit pe români când a promis 6,7% investiții din PIB pentru 2019, emițând, în schimb OUG 114 ale cărei ”nenorociri și ticăloșii” nu sunt în programul de guvernare cu care au câștigat alegerile.

”Comuniștilor, nu vă este rușine? Ar trebui să veniți în fiecare zi și să vă cereți scuze românilor pentru că i-ați mințit”, spune Florin Cîțu, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Postarea integrală a senatorului Cîțu

Comunistilor veti plati pentru TOT!

Unde este diferenta de bani intre ce ati promis ca investiti de la buget, ati bugetat si executie? Vad ca cei de la Curtea de Conturi inca va protejeaza. Ii va costa.

I-ati mintit pe romani si acum incercati sa scapati fara sa platiti. Nu se poate. Veti plati.

Aesti ipocriti promiteau in programul lor de guvernare investii de 6.7% din PIB pentru 2019. Va dati seama cat de ticalosi sunt?

Comunistilor, nu va este rusine? Ar trebui sa veniti in fiecare zi si sa va cereti scuze romanilor pentru ca i-ati mintit.

Stiu ca cer prea mult de la niste bugetofagi si sustinatori ai statului maximal.

Romanii mai au nevoie de o clarificare.

Unde se regasesc in programul de guvenare nenorocirile si ticalosiile din OUG 114?

La fiecare ticalosie pe care ati aprobat-o am venit si v-am explicat de ce este o prostie si nu trebuie aprobata. Nu m-ati ascultat.

V-am zis de FSDI ca este neconstitutional si am avut dreptate, v-am zis ca de oug 114 ca doar un prost putea sa o faca si am avut dreptate, v-am zis de TVA defalcat si am avut dreptate, v-am zis de inflatie si am avut drepate, v-am zis de dobanzi si am avut dreptate, v-am zis ca veti fura banii de la investitii si am avut dreptate, v-am zis ca aveti gauari la buget si am avut dreptate, etc

Vreti sa vedeti cum o guvernare liberala creste bunastarea pentru TOTI romanii (nu doar pentru votantii si membri PSD), nu creste povara fiscala asupra sectorului privat si nu nenoroceste generatiile viitoare?

Plecati de la guvernare si va aratam.

Sursa grafic: documentele oficiale ale MFP.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22