Florin Cîțu: Cioloș are posibilitatea să negocieze cu PSD și AUR pentru un guvern stabil

Laurentiu Gheorghe | 11.10.2021

Premierul demis, Florin Cîțu, a avut o primă reacție luni seară, în urma consultărilor de la Cotroceni care s-au finalizat cu nominalizarea lui Dacian Cioloș în funcția de premier.

Pe aceeași temă

Florin Cîțu a anunțat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că Dacian Cioloș „are acum posibilitatea să negocieze cu PSD și AUR pentru un guvern stabil”. Fostul premier a subliniat că PNL va discuta cu Dacian Cioloș abia „după ce va găsi soluția unei majorități cu aliații săi de la moțiune”:

„Am luat act de desemnarea făcută de președintele Klaus Iohannis. De astăzi, responsabilitatea lui Dacian Cioloș, ca premier desemnat, este una imensă. Are acum posibilitatea să negocieze cu partidele care au susținut moțiunea de cenzură (PSD și AUR), pentru a forma majoritatea necesară învestirii unui guvern stabil. PNL va discuta cu domnul Cioloș, după ce acesta va găsi soluția unei majorități împreună cu aliații săi de la moțiunea de cenzură, PSD și AUR. Mâine PNL va discuta situația politică la zi într-o ședință BPN”, a scris Florin Cîțu, luni seară, pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22