Florin Cîțu, despre alianța cu PSD: Asta este. În acest moment asta este soluţia pentru România!

Laurentiu Gheorghe | 10.11.2021

Liderul PNL a explicat decizia de a se alia cu PSD, prin faptul că cei de la USR s-au aliat cu PSD şi AUR pentru a da jos guvernul, astfel că aceasta este soluţia în acest moment pentru România.

Pe aceeași temă

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, miercuri, că vineri în şedinţa Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal se va discuta despre declaraţiile şi atacurile fostului preşedinte al partidului, Ludovic Orban la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi se va lua o decizie. Liderul PNL a explicat şi decizia de a face o guvernare cu cei de la PSD, el acuzându-i din nou pe cei de la USR că s-au aliat cu PSD şi AUR pentru a da jos guvernul şi precizând că aceasta este soluţia în acest moment pentru România.

”Vom discuta declaraţiile domnului Ludovic Orban din spaţiul public şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi vom vedea decizia”, a spus Florin Cîţu, la sediul central al partidului. Întrebat despre declaraţiile de la Congres, în care spunea că niciodată nu va face alianţă cu PSD, Cîţu a declarat că trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. ”Din păcate, foştii parteneri au dat mâna cu USR, după au dat mâna cu PSD, nu au mai dat mâna cu noi, şi suntem astăzi aici, când trebuie să facem o guvernare pentru români”, Preşedintele PNL a ţinut să îi asigure pe cei care au votat PNL că ”niciunul dintre principiile şi niciuna dintre măsurile promise de PNL nu va fi diluată şi nu va dispărea în această guvernare”. ”Vom merge în această guvernare pentru a apăra proprietatea privată, antreprenorii, care îşi asumă riscul şi muncesc în România, cei care plătesc taxe, şi îi vom asigura din nou că nu vom majora taxele. Dacă această guvernare înseamnă să fim lângă social-democraţi, asta este, în acest moment asta este soluţia pentru România”. viewscnt

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22