Florin Cîțu, la finalul unei zile de negocieri: Sperăm ca cel târziu luni să fie gata tot programul

Redactia | 19.12.2020

Florin Cîțu, candidatul la funcția de premier al PNL, USR PLUS și UDMR, a anunțat sâmbătă seară că echipele de negociere au finalizat discuțiile pe capitolele Finanțe, Fonduri Europene și Digitalizare.

Pe aceeași temă

Florin Cîțu, candidatul la funcția de premier agreat de PNL, USR PLUS și UDMR, a anunțat sâmbătă seară că echipele de negociere au finalizat discuțiile pe capitolele Finanțe, Fonduri Europene și Digitalizare, iar cel târziu luni speră ca programul de guvernare să fie agreat.

”Cred că terminăm mâine sau luni programul de guvernare. Încă nu am discutat cu președintele Iohannis. Capitolele Justiție și Sănătate vor fi discutate mâine”, a spus Florin Cîțu la Vila Lac, acolo unde au loc discuțiile.

”A fost o zi plină, nimeni nu e pe deplin fericit sau nefericit, dar progresele sunt semnificative. Sperăm ca cel târziu luni să terminăm programul de guvernare”, a spus și Dan Barna, în timp ce Ludovic Orban a spus că ”azi am definit arhitectura instituțională guvernamentală. Am discutat asupra detaliilor de funcționare în guvern – miniștri, secretari de stat, șefi de agenții”.

Dacian Cioloș a declarat că ”zilele viitoare vom prezenta și candidații de miniștri, programul și atribuțiile vicepremierilor”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22