Florin Cîţu vrea evaluarea miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului

Redactia | 21.03.2022

Liderii PSD, PNL și UDMR s-au reunit luni, în ședința Coaliției, să discute despre pachetul de măsuri socio-economice și să-i evalueze pe miniștrii Cabinetului Ciucă.

Pe aceeași temă

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat înaintea ședinței, că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele din PNRR şi revenirea economiei.

  • "Se face această evaluare, nu trebuie să fie nicio surpriză pentru nimeni. Am spus de atâtea ori şi când eram premier că fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţele Guvernului. Mă interesează, în primul rând, e adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului (...)

  • Pe mine mă interesează ca PNL să aibă o performanţă bună şi m-am uitat la câteva sondaje, astăzi puteam să fim mult mai sus dacă nu ar fi existat câteva sincope în ultimele trei luni de zile. Bineînţeles, mă interesează ca Guvenul României să performeze. Eu cred că lucrurile acestea trebuie să fie făcute de toată lumea transparent, eficient, pentru că până la urmă suntem aici pentru a face viaţa românilor mai bună", a declarat Cîțu la Parlament, înaintea ședinței Coaliției.

Declarația președintelui PNL vine în contextul în care, surse liberale, citate de news.ro susţineau că acesta, se gândeşte la o discuţie serioasă despre remanieri în Guvern, potrivit unor discuţii din partid.

Recent, liderul PNL afirma că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă înseamnă 30 miliarde de euro pentru economia României, iar cei care nu pot face reformele prevăzute în acest plan, să spună acum, pentru a fi găsiţi „oameni capabili”.

Liderii coaliției de guvernare s-au întâlnit, la Palatul Parlamentului împreună cu miniștrii pentru a discuta despre pachetul de măsuri economice care trebuie agreat și asumat de către Guvern.

Potrivit surselor HotNews.ro nu este vorba despre o evaluare a activității acestora și nici despre o remaniere ci scopul întâlnirii este ca fiecare ministru în parte să-și prezinte prioritățile dar și problemele și nevoile cu care se confruntă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22