Florin Iordache se execută si anunță amendarea bugetului ca să intre și vitamina D a lui Dragnea

Laurentiu Gheorghe | 10.02.2019

Deputatul PSD Florin Iordache #altaintrebare a declarat că va depune un amendament la Legea bugetului pentru finanțarea vitaminei D dorită de liderul Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că banii tăiați din bugetele serviciilor, cărora Guvernul Dăncilă, le-ar fi majorat nejustificat alocațiile să meargă la finanțarea programului de vitaminizare D pentru toți copii.

"Luam in calcul si depunerea unui astfel de amendament. Daca vor fi diminuate bugetele, vor fi distribuite sume suplimentare Ministerului Sanatatii, respectiv pentru vitamina D, pentru toti copiii din Romania.

Dar asta nu este singurul amendament. Si noi, si colegii de coalitie putem depune amendamente fiecare in sectorul in care considera ca poate fi amendat bugetul de stat. Pana luni la ora 12 se pot depune amendamente. Nu avem o decizie de a depune intr-un sens sau altul amendamente, dar toata lumea poate depune pana luni la ora 12", a explicat Iordache, la Realitatea Tv.

Amintim ca Liviu Dragnea a spus, a doua zi după ce Teodorovici-Vilcov au anunțat bugetul, ca a rugat-o pe premierul Vasilica Dancila sa analizeze posibilitatea reducerii sumelor alocate serviciilor secrete si sa le redistribuie pentru sanatate, precizand ca daca Guvernul nu va decide asta, va fi depus un amendament in Parlament, in acest sens.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22