Florin Manole (PSD) o interpelează pe Carmen Dan după ce-a fost amenințat în secția de poliție

Redactia | 23.12.2018

Deputatul PSD Florin Manole a fost amenintat de mai multi barbati in sectia 1 de politie din Bucuresti, fiind prezent la respectiva unitate la solicitarea unei rude lovită de aceleași persoane.

Pe aceeași temă

Parlamentarul ii cere ministrului de interne sa spuna cate sectii au supraveghere audio-video, mentionand ca "încrederea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola".

”Sunt chiar acum la Sectia de Politie nr 1. Ascult cum sunt amenintat de 3 indivizi: te omor, cutite, iesi afara sa vezi tu, etc.
Am venit aici pentru ca o ruda, lovita si amenintata, m-a sunat - e dreptul sau legal sa faca asta. Mi-a spus ca 3 barbati il ameninta in sectia de politie si ii e frica pentru ca politistii asista pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagereaza.
In zona de relatii cu publicul, in fata politistului de serviciu sunt amenintat la randul meu.
Daca depun o plangere, nu pot aduce probe audio-video pentru ca - mi se spune - supravegherea in interiorul sectiei e doar video nu si audio.
Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frica.
Ce fac insa altii, mai vulnerabili, in alte cazuri? Le influenteaza amenintarile declaratiile pe care le fac? Sigur ca da. E normal sa te temi pentru siguranta ta IN sectia de politie? Sigur ca nu.
O sa adresez o intrebare Ministrului de Interne: cate sectii au supraveghere audio-video? Cate nu au? Cum putem sa remediem situatia?
Este imperativ sa rezolvam aceasta problema. Daca ea exista la Sectia nr 1, in centrul Bucurestiului, sigur exista si in alte parti.
Increderea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola daca ajungi sa fii amenintat in sectia de politie.” - scrie Manole pe pagina sa de Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22