Florin Roman (PNL), către PSD/ALDE: Dacă vreți să ne puneți scotch pe gură, nu ați reușit

E.b. | 13.12.2017

Deputatul PNL Florin Roman și-a lipit pe gură o bandă de scotch în plenul Camerei, acuzându-i pe cei din majoritatea parlamentară că vor să închidă gura Opoziției.

Pe aceeași temă


  

"Astăzi trăim o nouă inovație procedurală, cu două ședințe de vot final în aceeași zi ca să trecem Regulamentul fără dezbatere, ca să dăm totul peste cap și, din păcate, va trebui să o spun: suntem la cea mai importantă tribună din România, suntem aici for de dezbatere. Cred că de săptămâna viitoare, stimați colegi, scotch-ul va deveni instrument de lucru în Camera Deputaților și dacă asta vreți, să ne puneți scotch-ul pe gură, nu ați reușit, dar vă întreb dacă vă place ce vreți să faceți", a susținut Roman de la tribuna Camerei Deputaţilor, după care și-a lipit o bandă de scotch pe gură, conform Agerpres.

 

Plenul Camerei Deputaților urmează să adopte, miercuri, modificarea Regulamentului cu privire la supunerea la vot a amendamentelor.

 

Conform acestuia, după ce timpul de dezbatere aprobat a fost epuizat, discuțiile se încheie și președintele de ședință supune votului amendamentele cuprinse în raportul comisiei în următoarea ordine: în primul rând, se supun votului amendamentele prin care se propune eliminarea unor texte, apoi amendamentele adoptate de comisie.

 

Dacă niciunul dintre aceste amendamente nu a fost adoptat, se supun votului amendamentele respinse din raport, în ordinea înscrisă în acesta.

 

Dacă unul dintre aceste amendamente a fost acceptat de majoritatea deputaților prezenți, celelalte amendamente se consideră respinse. Dacă niciunul dintre amendamentele din raport nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptat, se consideră adoptată forma inițială. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22