Florin Roman (PNL): Dăncilă nu și-a trecut în declarația de avere ceasul de lux de 20.000 de euro

Dora Vulcan | 13.11.2019

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, îi cere socoteală social-democratei Viorica Dăncilă pentru că nu a consemnat în declarația sa de avere ceasul de aur Cartier, de 20.000 de euro.

Pe aceeași temă

”Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Vasilica Dăncilă a încălcat legea prin faptul că a omis sa treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate.

Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dăncilă s-a afișat la conferința de presa a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei.

Deși pozează într-un candidat “sărac și cinstit”, ca ideologul PSD, Ion Iliescu, doamna Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulența.

În afara broșelor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăiește din munca cinstită, doamna Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur.

Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal.

Rămâne apoi ca doamna Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor și tu să huzurești în lux?

Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, spune Florin Roman, liderul deputaților PNL.

Dăncilă și-a depus ultima declarație de avere pe 12 septembrie, odată cu oficializarea candidaturii pentru funcția de președinte al României. La capitolul ”metale prețioase, bijuterii obiecte de artă”, Dăncilă a consemnat bijuterii din aur (inele, cercei, pandantive, brățări, broșe) în valoare de 5.000 de euro.


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22