Fondul de Dezvoltare și Investiții, creat de Dragnea și Vâlcov, la votul parlamentului

Dora Vulcan | 15.10.2019

Legea pentru aprobarea OUG privind Fondul Suveran de Dezvoltare va fi supusă marți votului parlamentului. Victor Ponta spune că acesta e momentul în care se poate verifica cine conduce, de fapt, România.

Pe aceeași temă

Liderul Pro România spune că la votul de marți se va verifica majoritatea din parlament și ”dacă Dragnea - Vâlcov - Dăncilă - Ghizdeanu mai conduc România sau nu”.

Pro România face un apel la toate grupurile parlamentare să voteze pentru respingerea intițiativei despre care spune că ”afectează grav interesele naționale ale României”.

El amintește cum a fost creat Fondul Suveran de Dezvoltare, cui i-ar profita cu adevărat și care ar fi efectul dezastruos al funcționării sale pentru economia românească.

”Daca a uitat cineva - Fondul Suveran a fost gandit de Dragnea si Valcov la initiativa unor grupuri de interese din Israel si Rusia / actele normative necesare au fost semnate de Dancila si Teodorovici - se dorea trecerea ultimelor companii ramase inca in proprietatea Romaniei ( Hidroelectrica , Romgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Salrom samd) in administrarea unor indivizi privati .

Toate aceste companii ( care valoreaza aproximativ 20 de miliarde de euro si reprezinta avutia noastra comuna ) au fost evaluate de Ghizdeanu la mai putin de 2 miliarde - frauda pusa la cale prin Fondul Suveran era de peste 18 miliarde de euro - si lasa Romania fara nicio companie nationala!”, a scris Victor Ponta, marți, pe pagina sa de Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22