Vasile Dancu: Tuturor le e frica de Voiculescu, iar el procedeaza ca un haiduc

Fara Autor | 18.01.2011

Pe aceeași temă

Dan Voiculescu este de admirat, spune Vasile Dancu intr-un interviu acordat revistei 22, este singurul politician care poate exercita o putere reala asupra altor politicieni, „le taxeaza ipocrizia si oportunismul”.

Dan Voiculescu are cel mai important capital. Bravo lui, nu-l mai stresati cu tot felul de nimicuri!. Chiar imi place de Dan Voiculescu, îl putem admira pentru ceva: este singurul politician care poate exercita o putere reală asupra politicienilor, care le taxează ipocrizia şi oportunismul. Mă uit cu o încântare grozavă ore întregi la politicieni care explică de ce se aliază cu el: campatibilităti ideologice, similaritati de program, cristlizarea stângii sau a dreptei, interes national. Până la urmă, tuturor le este frică de el si el procedează ca un haiduc: primeste 1% la alegeri, dar îi taxează pe ceilalti pentrucă, are dreptate, nici ei nu sunt mai cu moţ. Imi place tenacitatea lui şi mai ales faptul că exercită un act de putere pe scena politică”, sustine Vasile Dancu.

Liderul PC „are libertate absoluta sa faca ce vrea pe scena politica”, isi poate permite sa fie „solutie imorala daca vrea”, in conditiile in care politicienii romani „nu stiu a face decit politica de televizor”, spune Dancu.

Interviul complet aici.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22