​Forumul German: Condamnăm cu fermitate calomniile ordinare debitate de Liviu Pop

Redactia | 24.08.2018

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condamnată afirmaţiile făcute de senatorul PSD Liviu Pop, joi seara, la Antena 3. Fostul ministru al Educaţiei afirmase că FDGR este continuatorul organizaţiei naziste Grupul Etnic German.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condamnă cu fermitate calomniile ordinare debitate de senatorul PSD, Liviu Pop, joi seara la postul de televiziune Antena 3, conform cărora FDGR ar fi continuatorul organizaţiei naziste Grupul Etnic German din România.

 

FDGR este reprezentantul legitim al minorităţii germane în baza Constituţiei României şi a legislaţiei în vigoare, având un statut aprobat de către instanţele din România şi fiind înscris în Registrul organizaţiilor neguvernamentale.

 

FDGR este reprezentat în Parlament şi în structurile guvernamentale ale României.

 

Cerem public PSD, Preşedintelui acestuia, Liviu Dragnea, Preşedinte al Camerei Deputaţilor şi Prim-ministrului României, Viorica Vasilica Dăncilă, să se delimiteze public de astfel de calomnii pe care le-au debitat şi le debitează în continuare unii membrii ai acestui partid", afirmp Dr. Paul-Jürgen Porr, preşedinte FDGR.

 

Tot joi, Liviu Pop, senator PSD și fost ministru al Educației, a distribuit o postare pe Facebook în care Liviu Dragnea apare spunând „STOP! Gazele nu pleacă gratis din România”, iar de cealaltă parte, dușmanul poporului, Klaus Iohannis îi răspunde „Păi te arestăm și tot îl luăm”. De aici se observă cu ușurință atitudinea anti-imperialistă a lui Liviu Dragnea, care ține piept capitaliștilor veroși, în timp ce Iohannis este vândut capitalului străin. În plus, Germania, SUA, Olanda sunt reprezentate ca gândaci care vor să invadeze România.

 

Fotografia reia teza vânturată cu obstinație de Dragnea și Vâlcov în ultimele zile, potrivit căreia ei se opun unei presupuse încercări a multinaționalelor de a distruge economia României.

 

Pop s-a remarcat din 2012 ca unul dintre PSD-iștii cu cel mai agresiv discurs anti-occidental, cu accente naționaliste.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22