Fost senator USR a sărit în barca PSD: Este o alegere pe termen lung

L. G. | 10.10.2022

Fostul senator USR de Suceava Gheorghiţă Mîndruţă s-a înscris în PSD, adeziunea acestuia fiind aprobată de filiala municipală PSD Fălticeni, potrivit News.ro.

Pe aceeași temă

„A fost o decizie gândită îndelung, este asumată în totalitate. În contextul politic din Suceava este o alegere pe termen lung", a declarat senatorul. Potrivit unor surse politice, trecerea lui Mîndruţă la PSD a fost susţinută de către primarul social-democrat din Fălticeni, Cătălin Coman.

Ales pe listele USR-PLUS, senatorul a anunțat, luni, în plen, că va activa în grupul parlamentar PSD. El le-a urat succes foștilor colegi. „Aș vrea să anunț că începând de azi voi activa în grupul parlamentar PSD. Aș vrea să le mulțumesc foștilor colegi din USR pentru acești ultimi doi-trei ani. Au fost doi ani plini. Le urez succes în continuare”, a spus în plenul Senatului Gheorghiţă Mîndruţă.

În luna august, Mîndruţă şi-a anunţat demisia din USR, dar şi de la şefia organizaţiei judeţene a acestui partid. El a explicat că, încă de la începutul fuziunii dintre USR şi PLUS, au existat dispute şi opinii contradictorii, însă acestea au fost canalizate către conflicte interne şi nu spre evoluţie şi transparenţă.

Totodată, Mîndruţă acuza că disputele interne din USR au fost alimentate de diverşi lideri şi grupuri dornice de putere, care au pus mai presus interesele personale şi de grup decât angajamentele luate în faţa românilor.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22