Fosta șefă a TAROM, audiată patru ore la DNA: Am dat toate detaliile. Domnul Cuc a trecut o linie

Dora Vulcan | 21.10.2019

Mădălina Mezei, directorul demis al TAROM, a fost audiată luni patru ore la DNA, după ce a spus că ministrul Răzvan Cuc i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii.

Pe aceeași temă

"„Am dat toate detaliile (...) Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie TAROM pe termen lung. Eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că împreună putem construi”, a declarat fosta şefă a TAROM după patru ore de audieri la DNA.

Mezei a spus, la intrarea la DNA că este audiată ca martor într-un dosar de abuz în serviciu la Ministerul Transporturilor.

Fosta șefă a TAROM l-a acuzat pe ministrul Răzvan Cuc că i-a cerut să rețină avioanele la sol cel puțin cinci ore în ziua moțiunii pentru ca parlamentarii opoziției să nu poată ajunge la București, motivul real al demiterii sale fiind refuzul de a îndeplini cerința lui Cuc, transmisă în seara dinainte moțiunii, în fața casei ei.

Între timp, Cuc a recunoscut și că a fost acasă la Mezei și că a cerut lista parlamentarilor opoziției care zburau cu Tarom, dar a susținut că a făcut-o pentru a se convinge că aceștia sunt în regulă.

Demiterea lui Mezei a avut loc la câteva zile după ce consiliul de administrație al companiei îi preluingise contractul de management cu două luni.

Mezei este al patrulea director al companiei numit în acest an.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22