FOTO Cat a platit PSD pentru lansarea megalomanica a lui Victor Ponta la prezidentiale, pe Arena Nationala

T.d. | 10.12.2014

Pe aceeași temă

Aproape 220.000 de lei a platit PSD pentru organizarea lansarii candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, pe Arena Nationala. Jurnalistul Vlad Petreanu scrie pe blogul personal despre modul in care social-democratii au pregatit spectacolul megalomanic prin care si-au lansat candidatul pentru Palatul Cotroceni.

De ziua lui, pe 20 septembrie 2014, Victor Ponta îşi lansa a treia oară candidatura la prezidenţiale, de data aceasta printr-un spectacol megalomanic organizat de PSD pe Arena Naţională din Bucureşti”, scrie Petreanu.

Jurnalistul continua: “Au trecut de atunci mai puţin de 3 luni şi viaţa arată acum cu totul altfel pentru Victor Ponta – iar viitorul, chiar mai rău. Privind la tv lansarea nord-coreeană din septembrie, am vrut să ştiu cât a plătit PSD pentru închirierea stadionului. De aceea, am trimis Primăriei Municipiului Bucureşti o solicitare oficială în acest sens, pe baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public”, mai arata sursa citata.

(Sursa foto: blog Vlad Petreanu)

In replica, autoritatile bucurestene au aratat ca: “Suma totala pentru care a fost inchiriata Arena Nationala este de 219.132, 30 lei, TVA inclus”.

Cererea formulata de Vlad Petreanu a vizat trei puncte:

1. Numarul si data contractului prin care a fost inchiriata Arena Nationala in vederea organizarii evenimentului de lansare a candidaturii prentru presedintia Romaniei a presedintelui PSD, dl. Victor Ponta, eveniment care a avut loc in data de 20 septembrie 2014.
2. Numele entitatii juridice care a semnat contractul din partea organizatorului evenimentului si numele si calitatea persoanei care a reprezentat aceasta entitate juridica.
3. Suma totala pentru care a fost inchiriata Arena Nationala in vederea acestui eveniment cat si termenele de plata si eventualele transe de plata agreate prin contract
”, potrivit sursei citate.

CITESTE SI:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22