Fără precedent. MApN a uitat să-l invite pe preşedintele Iohannis la Ziua Aviației

E.b. | 20.07.2017

Paradoxal, reprezentanții MApN «au uitat» să-l invite pe preşedintele Klaus Iohannis la ceremonia dedicată Zilei Aviației.

Pe aceeași temă


 
  

Într-un comunicatd e presă, Adrian Țuțuianu (foto), ministerul Apărării "își cere scuze pentru erorile apărute în transmiterea invitațiilor de participare la sărbătorirea Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene către Administrația Prezidențială și autoritățile publice centrale", conform B1TV.

 

În acest context, Administraţia Prezidenţială nu a trimis coroane de flori, aşa cum s-a procedat până acum.

 

Totodată, Adrian Țuțuianu, a dispus în regim de urgență luarea măsurilor necesare eliminării disfuncționalităților de natură birocratică ce au condus la crearea acestei regretabile situații.

 

Ziua Forţelor Aeriene Române a fost sărbătorită, joi, în Bucureşti printr-o ceremonie militară şi religioasă la monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor.

 

Pe timpul ceremoniei au evoluat aeronave militare din dotarea Forţelor Aeriene Române, aeronave aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, precum şi Iacării Acrobaţi.

 

Această situație nu are precedent în istoria României și este cu atât mai gravă cu cât, potrivit Constituției României, președintele este comandantul forțelor armate și îndeplinește funcția de președinte al Consiliului Suprem de Apărare a Țării

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22