Fragmentele osoase din pădurea de lângă Caracal aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 19 ani

Dora Vulcan | 14.08.2019

Raportul de expertiză medico-legală antropologică arată că fragmentele osoase care au fost găsite în pădurea de lângă Caracal aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 19 ani.

Pe aceeași temă

DIICOT amintește că fragmentele osooase au fost găsite cu ajutorul lui Gheorghe Dincă, cel care i-a condus pe anchetatori la liziera pădurii de lângă Caracal.

”Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore”, anunță DIICOT într-un comunicat remis presei miercuri.

Fragmentele osoase aparțin unei persoane de sex feminin cu o vârstă între 15 și 19 ani, mai spune DIICOT.

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, precizează DIICOT, care face referire astfel la resturile umane ale Alexandrei Măceșanu identificate în locuința lui Dincă.

DIICOT anunța pe 5 august, prin vocea purtătorului său de cuvânt, Mihaela Porime, că anchetatorii au găsit, conduși de Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse şi cenunşă, care erau într-un sac şi care vor fi analizate. Tot atunci, Dincă le-ar fi spus că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22