Fugarul Sebastian Ghiță calcă pe urmele lui Vadim Tudor și vrea în Parlamentul European

Laurentiu Gheorghe | 10.03.2019

Fostul deputat PSD, Sebastian Ghiță, fugit în Serbia în 2017, care a scăpat recent de condamnarea la închisoare, candidează pentru un mandat de europarlamentar din partea PRU.

Pe aceeași temă

Al doilea pe lista Partidului România Unită, este Bogdan Diaconu, fost PSD și PC. Lista este continuată de avocata Laura Vicol.

„Sebastian Ghiță, românul care a lovit la temelia noii Securități, care a devoalat Sistemul și unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor și care a devenit ȚINTĂ și e HĂITUIT pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaților PRU la alegerile europarlamentare”, anunță PRU pe pagina de Facebook.

Platforma electorală a lui Ghiță este una naționalistă, suveranistă și anti-UE. El se declară anti-imigrația musulmanilor în țară și protejarea creștinismului din România. De asemenea, Ghiță vrea protejarea intereselor românilor în fața străinilor care ne iau pământurile și pădurile.

„Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană. Campania aceasta electorală nu este despre Europa, Bruxelles și ONG-urile lui Cioloș.

Campania aceasta este despre noi, despre români. Să ne răspundă slugile lui Soros pe următoarele teme: Care e poziția lor față de migrația ilegală din Europa? România va rămâne o țară creștină, ce partide vor să înalțe moschei în România?” a declarat Ghiță la România TV.

Dacă va fi ales, Ghiță promite că va restitui pământurile și pădurile patriei înapoi românilor. La fel și gazele naturale din Marea Neagră, aurul de la Roșia Montană și petrolul furat de OMV va reveni statului.

Dacă americanii au ales un președinte, Donald Trump, care a promis o Americă Mare, de ce nu ar vota și românii pentru România Mare? (...) Trăiască România Mare și Suverană, și-a încheiat Ghiță discursul de la propria televiziune.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins, sâmbătă, contestaţia formulată de reprezentanţii Alianţei PRM + PRU la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentare. Liderul PRU Bogdan Diaconu a afirmat că formaţiunea va avea candidaţi proprii.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22