Gabriel Oprea, dupa reluarea interimatului ca premier: Poate ca sunt chiar o punte intre Palate

P.c. | 29.07.2015

Pe aceeași temă

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul de Interne, a declarat astazi, in urma preluarii interimatul in fruntea Guvernului, ca in aceasta perioada nu va da nicio ordonanta de urgenta si ca prezenta sa in aceasta functie s-ar putea sa fie o punte intre palatul Victoria si palatul Cotroceni, relateaza ziare.com


Oprea a vorbit din nou despre ordonanta prin care au fost crescute veniturile demnitarilor, mentionand ca aceasta a fost adoptata "cu responsabilitate", fiind "o etapa istorica necesara pentru Romania"."Este nevoie ca decidentii din Guvern sa fie platiti la nivelul Uniunii Europene. Este nevoie sa nu avem oameni corupti, in contextul in care se maresc salariile bugetarilor, acesta a fost contextul", a mai spus Gabriel Oprea.
 

CITITI SI: Victor Ponta pleaca in concediu. Gabriel Oprea preia atributiile sale in perioada 29 iulie - 9 august

 

Vicepremierul a declarat despre sine ca poate ca este "chiar o punte intre Palate" desi a precizat ca nu este bun de prim-ministru ci de vicepremier pe securitate nationala.
 

Decizia prin care Gabriel Oprea a fost desemnat din nou premier interimar a fost publicata, miercuri, in Monitorul Oficial. Premierul Ponta a plecat in concediu pana pe 9 august, precizand ca nu merge in Turcia pentru o noua operatie.
 

Gabriel Oprea i-a tinut locul premierului Victor Ponta de pe 14 iunie pana pe 8 iulie, perioada in care acesta a fost operat la genunchiul stang

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22