Gabriel Oprea: UNPR isi continua parteneriatul cu PSD. Trebuie sa obtinem 10% la alegeri

Vlad Toma | 14.01.2016

Gabriel Oprea, liderul UNPR, a declarat astazi ca UNPR isi propune să obtina cel putin 10% la alegerile din 2016. Oprea a mai spus ca partidul pe care il conduce îi sustine in continuare pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe premierul Dacian Cioloş, precizand însă ca aceasta sustinere nu este neconditionata.

Pe aceeași temă

 

Oprea a mai afirmat ca va avea o discutie cu Liviu Dragnea privind modul in care cele doua partide, care fac parte din Alianta de Centru-Stanga, vor candida in alegeri. 

 

Cititi declaratiile lui Gabriel Oprea: (preluare Hotnews)

 

"UNPR il sustine in continuare pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Dacian Ciolos. Vreau sa subliniez ca aceasta sustinere nu este neconditionanta. Cerem performanta guvernamentala.

 

UNPR va sanctiona public orice abatare si orice esec major, cand este nevoie. Nu suntem datori nimic nimanui. UNPR isi continua parteneriatul de centru-stanga cu PSD si Liviu Dragnea, pe care il respectam si care ne respecta.

 

Fata de PNL si celalalte partide avem aceeasi politica de deschidere. Nu excludem sustinerea unor proiecte initiate de alte partide. UNPR isi pastreaza obiectivul asumat - vrem ca oricum vom candida, UNPR sa obtina cel putin 10% din numarul total de voturi.

 

Despre candidatura impreuna cu PSD: Nu pot sa vad dau un raspuns in acest moment, insa pot sa spun ca suntem pregatiti pentru ambele avariante. PSD a avut un proiect eficient. Am fost loiali guvernarii. UNPR nu a dat jos niciodata un guvern din care a facut parte.

 

La baza parteneriatului dintre PSD si UNPR a fost dialogul. Va asigur ca vom ajunge la un rezultat prin dialog. Voi discuta cu Liviu Dragnea, suntem oameni corecti unul cu celalalt, fie ca vom candida impreuna sau separat va vom anunta din timp.

 

Daca vom merge singuri vom avea candidati redutabili. Daca mergem cu PSD va asigur ca ne vom implica cu toate resursele. Nu este un secret pentru nimeni ca alianta care va obtine cele mai multe voturi va da premierul, fiecare zecime conteaza.

 

Colegii social democrati sa analizeze pe toate partile. Niciun membru UNPR nu a parasit partidul. UNPR este un partid robust, inchegat si unit."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22