Gabriela Firea: Ponta nu va demisiona din functia de premier. Ar fi o mare greseala politica

M. B. | 13.07.2015

Pe aceeași temă

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat luni că Victor Ponta nu va demisiona din funcția de prim-ministru pentru că, într-adevăr, ar fi o mare greșeală politică.

 

"Sub nicio formă domnul Victor Ponta nu va demisiona din funcția de prim-ministru, prin urmare nu are de ce să ne informeze în legătură cu faptul că dorește să-și dea demisia din funcția de prim-ministru. Ar fi o mare pierdere și aceea, într-adevăr, ar fi o greșeală, aș putea să spun și eu. Legitimitatea acestui Guvern în frunte cu Victor Ponta a fost încă o dată subliniată în Parlament atunci când moțiunea de cenzură inițiată de PNL a căzut, iar majoritatea formată din PSD, UNPR, PC, PLR a dovedit încă o dată că susține echipa guvernamentală în frunte, subliniez, cu domnul Victor Ponta și nu cu altcineva", a explicat purtătorul de cuvânt al PSD, înainte de ședința coaliției, citat de Agerpres.

 

Despre demisie: Nu a abandonat, a făcut un pas lateral

 

"Cât despre faptul că întotdeauna există soluții și resurse umane atât pentru conducerea unui partid, cât și pentru, de asemenea, managementul unui Guvern, da, sunt de acord, nimeni nu este de neînlocuit, dar în această situație Victor Ponta a făcut ceea ce era înțelept și corect să facă, doar un pas lateral. Nu o retragere, nu un abandon. Și revenirea domniei sale sunt convinsă că se va întâmpla cât de curând posibil", a spus Firea, citată de Agerpres.

 

CITITI SI: 

Ponta se RETRAGE de la conducerea PSD. Dragnea: A facut o greseala. DNA incepe urmarirea penala a premierului si ii pune SECHESTRU pe avere

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22