Gabriela Firea, primarul Capitalei: Scolile raman inchise pana luni, din cauza frigului

Vlad Toma | 10.01.2017

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, a anuntat ca scolile vor ramane inchise si zilele urmatoare, din cauza frigului. Firea anuntase deja zilele trecute ca scolile vor fi inchise luni si marti.

Pe aceeași temă

 

"Vacanta de iarna se prelungeste toata saptamana!" a anuntat Firea.


"La #comandamentuldeiarna am decis ca luni, 16 ianuarie, sa reinceapa cursurile la scoli si licee. Va fi ger napraznic in Bucuresti si ninsoare viscolita. Este mai intelept sa prevenim imbolnavirile copiilor decat sa le tratam ulterior. M-am consultat cu ministrul educatiei, inspectorul general scolar, primarii de sectoare, medici, parinti," a mai transmis ea.

 

Firea a anuntat acum cateva zile ca in Capitala sunt pregătite 500 de utilaje de interventie, peste 20.000 de tone de material antiderapant si 2 500 de angajati pentru ca #deszapezirea să fie făcută exemplar.

 

Primarul a afirmat ca a convocat comandamentul de iarna la care au participat toti responsabilii implicati in programul de deszapezire si combaterea poleiului din Bucuresti si a solicitat Politiei Locale si Directiei Generale de Asistenta Sociala (DGASMB) sa actioneze cu prioritate pentru depistarea si gazduirea oamenilor fara adapost.

 

Firea a afirmat de asemenea ca a solicitat RATB optimizarea timpilor de sosire in statii a mijloacelor de transport in comun, iar statiile si refugiile sa fie curatate de zapada.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22