Gabriela Firea spune că Oprișan l-a acuzat pe Stănescu că vrea un PSD mic ca să i-l dea lui Ponta

Laurentiu Gheorghe | 10.06.2019

Firea confirmă tensiunile de la vârful PSD și a povestit că Marian Oprișan l-a acuzat Paul Stănescu, pe grupul intern de WhatsApp, că vrea să facă PSD „mic” și să i-l dea lui Victor Ponta.

Pe aceeași temă

„Dl Oprisan l-a acuzat de fapt pe dl Stanescu ca nu stie sa scrie. Sa nu incep eu sa vorbesc de problemele gramaticale, haideti sa fim civilizati si sa pastram o limita in toate. Nu este normal, dupa ce el l-a atacat pe Paul Stanescu pe grupul presedintilor PSD de pe WhatsApp. A spus niste minciuni, ca vrea sa faca PSD mic sa i-l dea lui Victor Ponta, va dati seama cam ce relatii avem. Eu l-am aparat, dna Olguta l-a aparat, dl Buzatu l-a aparat, iar el de suparare ca am indraznit, s-a razbunat pe mine venind cu tot felul de aberatii”, a declarat Firea.

Ea a mai relatat că Oprișan a venit în CEX cu o poveste „elucubranta”. „Asta e poveste elucubranta (ca Paul Stanescu, Marian Oprisan si Florin Pandele au vorbit de amnistie si gratiere - n.r.). Cand am ajuns acasa seeara de la CEX l-am intrebat pe sotul meu si mi-a zis «Da, ne-am intalnit si Oprisan ne-a rugat sa il ajutam sa ajungă presedintele PSD cand inca lider mai era dl Dragnea»”, a zis Firea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22