Gabriela Firea susţine că este urmărită şi ameninţată, dar nu spune de către cine

E.b. | 17.10.2016

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, la România TV, că în ultima perioadă a primit ameninţări pe e-mail sau pe reţelele de socializare, că este urmărită în trafic şi că îi sunt ascultate telefoanele. Motovul ar fi, susţine Firea: "pentru că nu intenţionez să fac rabat, nu intenţionez să fac compromisuri".

Pe aceeași temă

 

 Ea susţinând că a deranjat "grupurile de interese care ani de zile au câştigat zeci de milioane de euro din contractele cu Primăria Generală".

 

”Declaraţiile mele au deranjat foarte mult. Declaraţiile ca declaraţiile, dar faptele mele de la Primăria Capitalei au deranjat grupurile de interese care ani de zile au câştigat milioane, zeci de milioane de euro, în urma contractelor pe care le-au semnat cu Primăria Generală a Capitalei, contracte care acum, în mod evident, sunt puse în pericol, pentru că nu intenţionez să fac rabat, nu intenţionez să fac compromisuri şi să perpetuez acest stil de a face risipă din banii publici şi de a toca acel aproape un miliard de euro - banii bucureştenilor - pentru afaceri care nu se simt în creşterea calităţii vieţii bucureştenilor”, a afirmat primarul Capitaleila RTV, conform News.ro.


Firea a spus că a constatat că de câte ori solicita informaţii despre un contract în derulare, la câteva zile simţea maşini care o urmăreau în trafic, susţinând că a primit ameninţări pe e-mail şi pe reţelele de socializare, pe contul privat.

 

”Am primit sugestii din partea unor persoane aşa-zis binevoitoare care îmi transmiteau să o las mai moale că sunt anumite afaceri care trebuie să continue chiar dacă ele nu aduc plus valoare”, a menţionat Firea.


Ea a mai susţinut că îi este ascultat telefonul, precizând că acest lucru îl fac ”grupuri şi cercuri de interese private”.


”Am avut o conversaţie telefonică cu o colegă de partid, la un moment dat această discuţie s-a întrerupt, iar eu auzeam ce discutasem cu doamna respectivă cu câteva minute înainte. Nu-mi venea să cred că pur şi simplu ascult înregistrarea propriei noastre convorbiri. (…) Eu cred că sunt structuri private, merg pe ideea că pe mine mă monitorizează grupuri şi cercuri de interese private care se simt deranjate că eu am ajuns primar general”, a mai spus Firea, susţinând că aceste grupuri doreau să se menţină Capitala sub controlul lor.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22