Gabriela Firea vrea teste antidrog pentru a participa la o confruntare electorală

Laurentiu Gheorghe | 19.09.2020

Primarul PSD al Capitalei anunță că va participa la dezbateri live cu contracandidații săi, doar dacă aceștia vor „prezenta public testele covid și antidrog la zi”.

Pe aceeași temă

Gabriela Firea încearcă pe toate căile să găsească motive pentru a nu participa la o confruntare directă cu contracandidații săi în alegerile pentru Primăria Capitalei cu toate că, joi seară, a spus la Antena 3 că va participa, însă „nu știu dacă va veni dumnealui (Nicușor Dan – n.r.). Probabil va inventa că are COVID-19. Deci, eu voi participa. Nu ştiu dacă are COVID, dar probabil va inventa că e pozitiv”.

Duminică însă se răzgândește și condiționează însă participarea sa la o confruntare cu Nicușor Dan și Traian Băsescu de testarea antidrog și Covid:

„Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a scris Firea pe Facebook.

Sâmbătă, Nicușor Dan și-a început conferința de presă denunțând „minciunile” PSD, inclusiv aceea că un membru al echipei sale de campanie ar fi luat noul coronavirus, informație răspândită de site-uri precum stiripesurse.ro, romaniatv.net sau psnews.ro, care nu au precizat nicio sursă pentru informație.

„Este o campanie de minciună şi de manipulare bazată pe telefoane, pe mesaje pe online neasumate şi, din păcate, pe complicitatea unor instituţii de presă. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună şi este o inconştienţă să minţi pe un astfel de subiect, a spus sâmbătă dimineață Nicușor Dan.

Dan a afirmat că în ceea ce priveşte dezbaterea unu la unu cu contracandidata sa nu a primit niciun răspuns, ci un „şir de fraze întortocheate”. În acest context, el i-a adresat invitaţia Gabrielei Firea de a participa marţi, la o dezbatere la postul B1 Tv, şi miercuri, la Realitatea Tv.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22