Gata cu specula: Săptămâna viitoare vor fi aduse în țară 5-6 milioane de măști de protecție

Redactia | 27.02.2020

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel, a anunțat că săptămâna viitoare vor fi aduse în țară 5-6 milioane de măști de protecție

Pe aceeași temă

După ce măștile au ajuns să fie vândute online cu prețuri exorbitante, directorul UNIFARM a luat decizia de a face achiziții masive din acest produs.

În acest moment, un set de măști ajunge să se cumpere online cu 600 de lei, adică 12 lei bucata, sau, cu plata în rate, peste 40 de lei pe lună. În mod normal, o cutie costă 12, 5 lei, 25 de bani bucata. Adică a ajuns să coste o singură mască exact cât costa înainte o cutie. Chiar și așa, retailerul declara în urmă cu două zile că le subvenționa cu 3 lei, după ce le achiziționa cu 7 lei bucata de la producător.

"La UNIFARM am încheiat două contracte. Zilele următoare trebuie să facem plata pentru aceste produse şi să fie livrate la sfârşitul săptămânii viitoare. Pentru măşti şi dezinfectanţi. Măşti de patru tipuri şi dezinfectanţi - 25 de tone. 5 milioane de măşti, poate chiar 6. Astăzi vom vedea acest lucru foarte clar", a spus directorul Adrian Ionel, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, vor mai fi aduse şi alte materiale, precum mănuşi de protecţie, combinezoane, intubatoare.

"În afară de aceste lucruri vor mai veni şi suntem în negocieri şi pentru alte materiale specifice acestor lucruri - mănuşi de protecţie, combinezoane, intubatoare şi altele asemănătoare. Este o procedură standard care trebuie să urmeze nişte paşi. (...) Este vorba de 15 milioane de euro", a mai spus Ionel.

Adrian Ionel a dat asigurări că stocurile de la UNIFARM sunt permanent completate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22