Gelu Vișan, candidatul PMP la primăria Craiova, scos din cursa de BEC

Vlad Toma | 28.04.2016

Candidatura lui Gelu Vișan (PMP) la funcția de primar al Craiovei a fost respinsa de Biroul Electoral de Circumscripție deoarece listele de semnaturi depuse de acesta nu ar fi indeplinit conditiile legale.

Pe aceeași temă

 

După analiza listelor de semnaturi facuta de cei de la biroul electoral de circumscripție, Vișan a mai rămas cu 1543 de semnături de susținere considerate valide, din cele aproximativ 3000 depuse, anunta Oltenasul.ro

 

In urma deciziei magistraților Curții de Apel București ca Olguța Vasilescu să fie cercetată în stare de libertate, aceasta a declarat că va candida din nou la Primaria Craiova:

 

 “Voi candida la Primăria Craiovei. Nu am vrut să cad psihic sau să mă apuc să fac denunțuri, pentru că am știut că sunt nevinovată și sper din toată inima ca și instanța finală să decidă acest lucru, așa cum s-a întâmplat astăzi”, a spus ea la România TV, potrivit Ziare.com.

 

Victor Ponta și-a manifestat susținerea pentru Olguța Vasilescu: “Știu că nu am voie să critic deciziile Justiției și respect această interdicție. Dar sper că am voie să laud din toată inima o decizie corectă așa cum este cea luata azi de Curtea de Apel București în cazul uneia din cele mai eficiente și curajoase primărițe din România! Ar fi bine să avem în PSD și în politica din România mai multi "bărbați" așa cum e Olguța!”, scria fostul premier pe Facebook.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22