PNL

Geoana anunta ca va sustine motiunea de cenzura a PNL: Sultanatul lui Ponta este cea mai proastă variantă

M. B. | 03.06.2015

Pe aceeași temă

Mircea Geoană, președintele PSRO, a anunțat miercuri că va susține moțiunea de cenzură pe tema votului diasporei, moțiune ce va fi depusă vineri, 5 iunie.

 

"Am decis să susțin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru țară. Același guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta și camarila sa se raportează la votul prin corespondență și la românii care trăiesc în afara granițelor țării arată clar că nu le pasă nici de viața, nici de părerea copiilor și fraților noștri care își câștigă existența în străinătate. Mulți dintre ei s-ar întoarce și mâine acasă dacă ar avea condiții decente de trai și un loc de muncă prin care să-și întrețină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Șova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare", scrie Geoană pe pagina sa de Facebook.

 

PNL va depune moțiunea vineri, 5 iunie, subiectul acesteia fiind votul votul prin corespondență. Tema este vitală pentru o democrație, spun liberalii, care și-au propus astfel să “sancționeze comportamentul abuziv al actualei puteri în legătură cu blocarea exercitării unui drept elementar în legătură cu democrația în această țară - dreptul la vot".

Opinii

Andrian Moraru

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22