Geoana: Ponta nu rezista pana la toamna in fruntea guvernului. El si Dragnea sunt istorie

Fara Autor | 12.07.2015

Pe aceeași temă

Mircea Geoană crede că Victor Ponta nu va rezista în funcţia de premier până în toamnă, lucru știut și de PSD, motiv pentru care coaliţia de la guvernare trebuie să găsească soluţii pentru a rămâne la putere fără liderul social-democraților.

 

"În mod evident, toamna aceasta nu-l va prinde pe Victor Ponta că prim-ministru. Toată lumea încearcă, cei care se află în majoritate, să găsească o formulă pentru a rămâne la putere fără Victor Ponta , cei care-s în Opoziţie încearcă să găsească o formulă să vină dânşii la putere", a spus Mircea Geoană, la Realitatea TV

 

În opinia liderului PSRO, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, dar şi PSD devin istorie. „Aţi auzit de legea gravitaţiei? Ea funcţionează şi în politică. Deci când se întâmplă ceva suficient de greu cum a fost acuzaţia de corupţie, el e incapacitat. Nu e în cârje din punct de vedere fizic, e incapacitat din punct de vedere politic, el nu mai poate să continue că premier al României. Ponta e istorie, Dragnea e istorie şi din păcate pentru un partid mare din România, PSD-ul începe să devină istorie. Pentru mine, Ponta nu este decât o ilustrare că modul vechi de a face politică nu mai este acceptat, nu mai este acceptabil şi nu va mai fi tolerat în România“, a mai apreciat Geoană, pentru Realitatea Tv.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22