Gheorghe Flutur, confirmat cu Covid-19, este internat la Spitalul Județean din Suceava

Laurentiu Gheorghe | 25.03.2020

Președintele Consiliului Județean Suceava (PNL), Gheorghe Flutur, se află internat la spitalul unde au murit cinci pacienți infectați cu coronavirus și aproape 100 de cadre medicale au fost infectate.

Pe aceeași temă

Înainte de a fi internat în spital, Gheorghe Flutur, în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean a participat la mai multe ședințe și acțiuni cu oficialitățile județene, intrând în contact direct cu sute de persoane.

„Nu ma simt rau deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminica seara, pentru ca noi am avut comandamente, actiuni si am fost destul de implicati in perioada asta, sigur, respectand izolarea", a relatat Gheorghe Flutur.

Flutur a fost internat, marti seara, la Spitalul Judetean Suceava si sustine ca are incredere in medicii din acest spital.

„Am incredere in medicii si intregul personal de aici. Ma leaga de acest spital multe lucruri bune, investitii importante facute an de an. Un gand aparte de pretuire si respect catre medicii si asistentele - intregul personal de la Spitalul Judetean de Urgente Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac in aceste zile dificile”, a spus Flutur.

El a transmis sucevenilor rugămintea de a respecta masurile adoptate de autoritati, pentru a scapa cat mai repede de virus.

„De felul meu, sunt un om care mă implic, am făcut-o si in aceste săptămâni de foc, o voi face si in continuare. Acum sunt si eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist ca voi depăși repede si cu bine acest episod.

In aceste zile, asa, de pe patul de spital, o sa ma preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgente din Suceava sa ajunga cat mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. Astazi ma incearca un sentiment de adanca tristete ca foarte multi suceveni, din care, din pacate, si un numar mare de cadre medicale, sunt afectati de coronavirus. Sunt alaturi de ei si le urez tuturor insanatosire grabnica.

Catre toti compatriotii ma adresez cu rugamintea de a respecta cu toata strictetea masurile adoptate de autoritati, pentru a scapa cat mai repede de virusul ucigas", a mai declarat acesta.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22