Glumă PSD-istă: Social-democrații i-au trimis lui Orban un pachet cu conserve, bani și cărți

Laurentiu Gheorghe | 06.12.2019

PSD, prin filiala Cluj, a vrut să facă o glumă social-democrată de Sfântul Nicolae și i-a trimis premierului Ludovic Orban un pachet cu alimente, bani, cosmetice și cărți.

Pe aceeași temă

Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, numit interimar de Viorica Dăncilă în campania electorală, a scris pe Facebook că i-a trimis pachetul lui Orban după ce aflat „cu îngrijorare că trăieste doar cu 3.000 de lei pe lună”.

Liderul filialei, Liviu Alexa, afirma ca a recurs la acest gest dupa ce a aflat "cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna".

"In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna", se arata intr-o postare pe Facebook a PSD Cluj, semnata de Liviu Alexa.

Ideea aparține de fapt unui pensionar, vechi membru al PSD, care a propus ca filiala Cluj să-i vină în ajutor premierului, susține controversatul Liviu Alexa.

„Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul", se mai arata in comunicat.

In finalul postarii, Liviu Alexa mai afirma ca, in cazul in care va fi nevoie, „mai trimitem si sarmale, șoșoni si chiloți”.

„Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul", se mai arata in postare.

„În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători în față problemelor de viață ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul”, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de PSD Cluj.

Potrivit fotografiei publicate de PSD Cluj pe Facebook, pachetul pentru premier conține 100 de lei, un deodorant, o carte de psihologie cu titlul „Depresia în 60 de întrebări, cum să o depășim” și mai multe conserve de mazăre, naut și fasole. Totodată, pachetul conține o conservă de pește și hribi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22