Godină: Ministrul de Interne să nu confunde căruţa cu maşina, precum buticul cu librăria

E.b. | 04.01.2017

Marian Godină scrie pe Facebook despre propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Interne: Sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile.

Pe aceeași temă

 
 

Poliţistul Marian Godină i-a urat succes, marţi seară, senatoarei Carmen Daniela Dan, propusă de PSD pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne şi i-a transmis că speră să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile.

 

"Am primit azi (marţi, n.r.) câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram «atenţionat» în legătură cu noul ministru de Interne, aşa că simt să vă spun că am luat la cunoştinţă. Ce să zic... îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruţele cu maşinile de poliţie, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile", a scris Marian Godină pe Facebook.

 

Poliţistul s-a referit la episodul de acum câteva luni, când a scris, tot pe Facebook, că nicio librărie din judeţul Teleorman nu a dorit să aibă pe raft cartea sa "Flash-uri din sens opus" din simplul motiv că în Teleorman nu există nicio librărie.

 

Godină a fost contrazis atunci de Carmen Daniela Dan, prefect al judeţului Teleorman la vremea respectivă, care a susţinut, pe Facebook, că, potrivit datelor oficiale de la Registrul Comerţului, "nu mai puţin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerţul cu cărţi".

 

În sprijinul afirmaţiilor sale, Carmen Daniela Dan a postat mai multe fotografii cu rafturi pe care se aflau diverse cărţi şi reviste, dar şi o fotografie cu un chioşc de ziare.

 

Carmen Daniela Dan, propusă de PSD pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne, a devenit senator la alegerile din decembrie 2016 şi a fost votată preşedinte al Comisiei Juridice din Senat, conform News.ro.

 

Ea a fost, din 2014, prefect al judeţului Teleorman. Şi-a obţinut licenţa în drept la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, după ce a absolvit Facultatea de drept a Universităţii Ecologice Bucureşti. Deţine o jumătate dintr-un apartament şi două maşini şi are datorii de 100.000 de lei.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22