Golania se intoarce. Mirel Palada, consilierul lui Ponta, injura presa: Pastele mamii lor de ticalosi

Fara Autor | 29.04.2015

Pe aceeași temă

Mirel Palada, consilier al premierului Victor Ponta, a atacat mai multe publicatii din Romania, printre care Realitatea TV, Hotnews, Gandul, pentru ca, in viziunea sa, acestea l-ar fi jignit pe ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, acuzandu-l pe nedrept ca l-a confundat pe Hamlet cu Shakespeare. CITITI mesajul postat de Mirel Palada pe contul sau de Facebook:  "Pentru toti cei care au aplecat urechea, cu buna stiinta sau pur si simplu manipulati, la nemernicii care s-au urcat cu picioarele linsharii mediatice pe unul din cei mai buni ministri de Cultura pe care i-a avut Romania in ultimul timp.


Ministrul s-a corectat imediat, fiind suficient de inteligent si de onest, caracteristici ale unui intelectual, pentru a-si da seama de greseala facuta.


Nu a contat. Nemernicii de presa imediat au vituperat intr-o campanie de presa jegos indreptata asupra lui, taind din materialele de presa corectia imediat facuta, ignorand tema referitoare la scaderea TVA la carti la 5% si punctind numai si numai pe confuzia dintre personaj si autor, dintre Hamlet si Shakespeare.


Niste ticalosi. Niste nemernici. Sa nu uitati cu cine aveti de-a face in aceasta situatie. Cu subiect si predicat, ca sa aiba motive sa faca breaking news ca ii injur pe Facebook, mama lor de jegosi: Realitatea TV, Hotnews, Gandul, Nasul.tv.
Si care or mai fi prin online, multi si marunti si bicisnici.

Pastele mamii lor de ticalosi..."

 

Ministrul Culturii, Hamlet si Shakespeare

 

Ministrul Vulpescu a declarat, de Ziua Internaţională a Cărţii, într-un interviu pentru Realitatea.net, că ziua de 23 aprilie este legată de unii dintre „cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea, Cervantes şi Hamlet”. Ministrul s-a corectat insa imediat inlocuindu-l pe Hamlet cu Shakespeare. Vulpescu a revenit apoi cu un drept la replica, pe pagina sa de Facebook, postand integral inregistrarea audio a discutiei si spunand ca a facut acesta greseala din cauza oboselii.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22