Gorghiu, despre boicotul PSD: Cand nu pot restrânge votul altora, si-l restrâng singuri

Vlad Toma | 28.01.2016

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a comentat pe contul sau de Facebook, declaratiile preşedintelui PSD Liviu Dragnea care a spus ca daca legislatia electorala va fi modificata, PSD ar putea boicota alegerile locale.

Pe aceeași temă

 

Gorghiu a scris ca reactia PSD este previzibila deoarece social-democratii sunt "specialisti in limitarea democratiei si in abuzul electorale". 
 

"Intentia PSD de a boicota alegerile este o atitudine previzibila. Social-democratii sunt specialisti in limitarea democratiei si in abuzuri electorale. Cand PSD nu poate sa restranga altora drepturile electorale si le restrang singuri" a scris Gorghiu pe Facebook. 
 

Liviu Dragnea l-a informat miercuri pe preşedintele Parlamentului European, socialistul Martin Schulz, că "adversarii politici" ai PSD, liberalii, fac presiuni mari pentru modificarea legislaţiei electorale, iar partidul pe care îl conduce ia în considerare boicotarea alegerilor locale.

 

"În cadrul discuţiei, liderul social-democraţilor români a făcut o prezentare sintetică a situaţiei politice din România (...) În acest context, preşedintele Dragnea a menţionat şi faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislaţia electorală să fie modificată prin Ordonanţă de Urgenţă, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale", se arată într-un comunicat de presă al PSD

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22