Gorghiu îi cere lui Dîncu să explice cum i-a dat lui Dragnea 16 mil euro pentru stadioane

Iulian Popescu | 05.03.2016

Alina Gorghiiu, copreședinte PNL, îi cere vicepremierului Vasile Dîncu să explice de ce i-a dat 16 milioane de euro pentru două stadioane ce se vor construi în județul Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, liderul PSD.

Pe aceeași temă

 

"Să-mi explice şi mie domnul Dîncu cum i-a dat domnului Dragnea milioanele astea de euro în condiţiile în care avem în Gorj o situaţie economică destul de complicată (...)

Cum de i-a dat aceşti bani de investit în nişte stadioane şi nimeni nu protestează din acest guvern tehnocrat (...)

Ca atare le cer celor de la guvern să chibzuiască cu privire la aceste investiţii, pseudo-investiţii, bani aruncaţi de geam şi să revină asupra acestei decizii care mie mi se pare o batjocură la adresa banului public şi la adresa bunului-simţ, în general", a declarat, sâmbătă, Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu-Jiu.

 

Liviu Dragnea a primit de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, condus deVasile Dîncu, 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion în Alexandria şi încă vreo patru milioane de euro pentru stadionul din Turnu Măgurele, în condiţiile în care priorităţile din judeţ sunt altele, rata şomajului fiind de 11%, cea mai mare la nivel naţional.

 

În opinia Alinei Gorghiu, ar fi nevoie mai mare de programe pentru a crea locuri de muncă: "Complexul Energetic Oltenia din Gorj (...) este în prag de insolvenţă, iar mii de locuri de muncă ale gorjenilor sunt în pericol. Cu siguranţă aceşti oameni au nevoie de alternative - alternative care nu sunt create dacă banii publici se alocă total nechibzuit", a declarat Gorghiu, citată de Realitatea TV.

 

Ea a mai anunțat sâmbătă că îl susţine pe primarul interimar al Capitalei Răzvan Sava în disputa privind Arena Naţională şi îi cere vicepremierului Vasile Dîncu să ofere cadrul legal pentru redeschiderea stadionului, amintindu-i că a ajuns în Guvern pentru că oamenii au cerut respectarea legii.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22