Gârbovan l-a refuzat pe Grindeanu: nu renunță la magistratură pentru postul de ministru

Dora Vulcan | 21.02.2017

Judecătorul Dana Gârbovan, al cărui nume a fost lansat ca potențial nominalizat pentru portofoliul de la Justiție a declinat oficial orice intenție de a deveni ministru.

Pe aceeași temă

Președintele UNJR a invocat calitatea sa de magistrat care ar face imposibilă acceptarea ofertei, lăsând a se înțelege în subtext că nu este dispusă să renunțe ca cariera de magistrat pentru un post de ministru.

 

 In urma mai multor solicitari din partea presei, reafirm public ceea ce am spus si altor jurnalisti care mi-au cerut un punct de vedere: nu voi fi eu nominalizarea pentru functia de ministru al justitiei deoarece, judecator fiind, nu pot ocupa o asemenea functie.

Confirm faptul ca am avut o intalnire cu premierul Sorin Grindeanu in cadrul careia am discutat si aspecte ce privesc buna functionare a justitiei si care au fost cuprinse inclusiv in "Memorandumul privind justitia". Am gasit din partea premierului o deschidere privind rezolvarea problemelor din justitie si astept din partea viitorului ministru o colaborare institutionala eficienta pentru implemetarea solutiilor incluse in Memorandum, a scris Gârbovan luni, pe pagina sa de Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22