Grindeanu, invitat la prima ședință a PSD Timiș deși funcția îi interzice să facă politică

Redactia | 26.12.2019

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu, acum independent șef al ANCOM, a fost invitat de șeful organizației timișene a PSD, Alfred Simonis, fin al său, la viitoarea ședință de partid.

Pe aceeași temă

Sorina Grindeanu, fost premier PSD, acum șef al Autorităţii Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), funcție care-l obligă să nu facă parte din niciun partid politic și nici politică a fost invitat de preşedintele interimar al PSD Timiş, Alfred Simonis, șef al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, la prima şedinţă de Birou Judeţean aflată sub conducerea sa.

Numit preşedinte interimar al PSD Timiş în urmă cu câteva zile, Alfred Simonis a programat o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean pentru joi, 26 decembrie la care, printre altele, a decis să-l invite pe nașul său de cununie, Sorin Grindeanu, scrie debanat.ro.

Pe de altă parte, în ultima perioadă, s-a vorbit foarte mult despre întoarcerea lui Grindeanu în PSD. Fostul premier nu a negat niciodată aceste informaţii. Mai trebuie spus că Grindeanu are o relaţie foarte rece cu proaspăt demisionarul preşedinte al PSD Timiş, Călin Dobra, şi una foarte bună cu “interimarul” Simonis, mai scrie sursa locală citată.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22