Grindeanu îl ridiculizează pe Dragnea: Soros e de vină că nu toată lumea-l ridică în slăvi

I.g. | 11.07.2017

Fostul premier Sorin Grindeanu a scris marţi, pe pagina personală de Facebook, care sunt ”dușmanii” lui Dragnea, din cauza cărora ”nu toată lumea îl ridică în slăvi”, precizând totodată că s-a întâlnit cu mai mulţi membri PSD, lucru pe care va continua să îl facă, declarându-se "preocupat" de viitorul partidului din care face parte de 21 de ani.

Pe aceeași temă

 

„Ca să recapitulăm, de vină pentru că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea sunt: "sistemul" (destul de vag, probabil nu cel cu care juca chiar Dragnea tenis), George Soros (care are acum, pare-se, drept unică preocupare să-l deranjeze pe încă-preşedintele PSD), presa ostilă (peste care merge ANAF-ul inopinat, cum altfel) şi un pic, dar doar un pic, programul de guvernare. Da, ţineţi minte, acel document ridicat la rang de Adevăr Suprem pe când Guvernul Grindeanu era "evaluat", dar care acum e modificat aproape zilnic pe ici-colo, prin părţile esenţiale”, a precizat fostul premier.

 

Grindeanu a susţinut că „a avertizat în repetate rânduri că stabilitatea şi predictibilitatea sunt primordiale, dacă vrem să păstrăm încrederea investitorilor”. „Vă dau un singur exemplu, ca să înţelegeţi ce a făcut Liviu Dragnea prin declanşarea crizei politice de luna trecută: ultima licitaţie pentru titluri de stat cu scadenţa la 10 ani s-a inchis la dobândă de 3.98, sensibil mai mare decât precedenta, de 3.68. Adică, din cauza deciziei unui singur om, toţi românii au de pierdut: toţi va trebui să scoatem bani din buzunarele noastre ca să plătim dobânzi mai mari”, a explicat el.

 

În final, fostul premier a afirmat că s-a întânit cu mai mulţi prieteni din PSD, deoarece este şi va rămâne pesedist, în ciuda deciziei partidului de a-l exclude: „Cât despre informaţiile apărute în presă legate de întâlniri pe care le am cu colegi şi prieteni din PSD, da, sunt adevărate. Şi mă voi întâlni în continuare cu toţi cei care doresc, fie că sunt din Timiş, Teleorman sau Giurgiu, pentru că sunt şi voi rămâne pesedist, unul preocupat de viitorul partidului din care fac parte de 21 de ani”, a conchis Sorin Grindeanu. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22