Grindeanu mişcă în front şi îi spune lui Dragnea că remanierile nu se fac la televizor

E.b. | 25.04.2017

Premierul Sorin Grindeanu a spus, contrar părerii lui Liviu Dragnea, liderul PSD, că este mulţumit de mare parte din membrii echipei guvernamentale, care au făcut ceea ce trebuia, dar şi că remanierile nu se fac la televizor, unde Dragnea l-a criticat pe ministrul Justiţiei şi pe cel de Finanţe.

Pe aceeași temă

 

 

 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, la Antena3, că îi monitorizează în permanenţă pe miniştrii săi, urmând să tragă concluziile în ceea ce îi priveşte alături de şeful său pe linie de partid, Liviu Dragnea, pe care ulterior le va prezenta coaliţiei care susţine Guvernul.

 

Grindeanu a subliniat că remanierile nu se fac la televizor, adăugând că este mulţumit de ”mare parte din miniştri, care au făcut ceea ce trebuiau să facă”.

 

 

 

 

"Fără patimă sau chestiuni care ţin de chimie personală"

 

 

 

 

”Eu îi monitorizez pe toţi miniştrii şi nu sunt singurul, sunt convins. Inclusiv domnul preşedinte Liviu Dragnea monitorizează nu doar Guvernul ci şi celelalte instituţii. Datoria mea este să monitorizez toţi miniştrii, toţi membrii echipei guvernamentale. Sunt lucruri absolut normale, sunt termene, măsuri pe care trebuie să le adoptăm şi pe care trebuie să le facem într-un mod cât se poate de clar şi de transparent, fără patimă personală sau chestiuni care ţin de chimie personală (...) Remanierile nu le facem la televizor”, a declarat Grindeanu, la Antena3, conform News.ro.

 

Grindeanu a arătat că este mulţumit de ”mare parte dintre membrii Executivului” şi după o analiză în ceea ce priveşte activitatea acestora urmează să tragă o concluzie pe care o va prezenta coliţiei de guvernare.

 

Analizăm, tragem linie, discutăm cu preşedintele Liviu Dragnea, trag o concluzie ca şi prim-ministru vizavi de modul în care membrii echipei guvernamentale şi-au făcut treaba, prezint concluzia pe care o am şi o discutăm  aşa cum am făcut toate celelalte lucruri cu partidul din care fac parte împreună cu preşedintele partidului şi în coaliţia care susţine acest Guvern. (...) Sunt mulţumit de mare parte din miniştrii. Au făcut ceea ce trebuiau să facă – ca şi măsuri – în primele trei luni”, a susţinut şeful Executivului.

 

Întrebat dacă a discutat cu liderul PSD despre nemulţumirile pe care acesta le are legat de miniştri, Grindeanu a afirmat că vorbeşte ”de foarte multe ori pe zi” cu acesta.

 

Eu vorbesc cu domnul preşedinte Liviu Dragnea de foarte multe ori pe zi, contrar a ceea ce se încearcă a se spune din interior şi din exterior. Suntem doi oameni politici extrem de responsabili care ne înţelegem fiecare dintre noi rolul pe care îl avem şi unde suntem fiecare dintre noi şi care ne dorim un singur lucru: ca tot ceea ce noi am spus şi cu ceea ce ne-am angajat să facem, să facem”, a spus Grindeanu.

 

 

 

 

Dragnea, nemulţumit de Toader şi Ştefan

 

 

 

 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, duminică, la Antena3, că este nemulţumit de cum a gestionat Tudorel Toader problema legii privind modificarea Codurilor penale, şi nu poate spune că este "foarte mulţumit" că l-a susţinut ca ministru al Justiţiei , adăugând că sunt şi alţi membri ai Cabinetului faţă de care are rezerve. Întrebat dacă este vorba despre mai mult de doi, cu referire Viorel Ştefan,  ministrul finanţelor, pe care Dragnea l-a criticat recent, cel din urmă a confirmat.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22