Grindeanu spune că el e cel care l-a oprit pe Iordache să mentina OUG 13. Dar nu-l demite

Dora Vulcan | 07.02.2017

Premierul Sorin Grindeanu susține că el e cel care l-a oprit pe Iordache să recupereze abrogata OUG 13 sub forma unui proiect de lege, intenție anunțată încă de luni dimineață de Ministerul Justiției. Deși recunoaște, implicit, că Iordache nu se lasă, Grindeanu nu spune de ce nu-l demite pe cel care a introdus și în guvern ordonanța mințindu-l că are toate avizele.

Pe aceeași temă

 

Grindeanu a spus că "orice initiativa de acest tip a Ministerului Justitiei este neconforma" cu solicitarile pe care premierul le-a facut in sedinta de Guvern și a dat asigurări jurnaliștilor că orice modificare a Codului Penal va viza "strict" punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale. Intrebat in legatura cu anuntul Ministerului Justitiei ca nu lucreaza la niciun proiect de modificare a Codului Penal, Grindeanu a spus că nu el e cel care a solicitat acest lucru.

 

"Orice initiativa de acest tip a Ministerului Justitiei este neconforma cu ce am cerut in sedinta de guvern", a spus Grindeanu. 

 

La insistentele jurnalistilor, Grindeanu a declarat "pentru a zecea oara, orice initiativa va urmari strict sa se puna in acord Codul penal cu deciziile CCR”.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22