Grindeanu: unii și-ar dori un cutremur la Palatul Victoria;lor le fuge pământul de sub picioare

Dora Vulcan | 17.05.2017

Sorin Grindeanu spune că exista persoane care si-ar dori sa fie un "cutremur la Palatul Victoria", dar le-a transmis acestora ca doar lor le va fugi pamantul de sub picioare. Dragnea a spus in weekend ca in luna iunie va avea loc o "discutie" in partid in privinta unei posibile remanieri guvernamentale.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

"Eu stiu ca unii si-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu ii asigur ca doar lor le fuge pamantul de sub picioare. Guvernul pe care-l conduc e extrem de stabil, are sustinerea PSD, are sustinerea coalitiei, asa cum stiti, si ne vedem mai departe de lucrurile pe care le avem de facut pentru romani", a spus Sorin Grindeanu într-un interviu acordat Agerpres.

 

 

Precizarile premierului vin in urma unei intrebari referitoare la remanieri posibile. Acesta a negat aceste zvonuri.

 

 

Seful Executivului a precizat ca discutiile despre remanieri au aparut dintr-o data si fara fond. Acesta a mentionat ca monitorizeaza atent activitatea ministrilor inainte sa faca o evaluare.

 

 

"Avem cresterea economica. De aici plec in evaluarea pe care o fac. Monitorizez constant activitatea ministrilor care fac parte din Cabinet. Cred ca vorbim prea repede de remanieri. Nu am vazut pe cineva - eu, Dragnea, Tariceanu - care sa spuna ceva legat de remanieri. Conduc un guvern care are o sustinere larga in Parlament. Avem datele oficiale furnizate de INS, sunt lucruri bune (referitor la cresterea economica - n.red.). Daca imi permiteti o comparatie cu fotbalul, nu stiu daca cineva face schimbari in minutul 15 cand conduci cu 3-0. Cam asa suntem in momentul asta", a continuat Grindeanu.

 

 

 

Premierul a adaugat ca in fiecare zi vorbeste cu oamenii din echipa sa si discuta pe fiecare domeniu in parte.

 

 

"Si incercam si reusim sa guvernam asa cum ne-am angajat ca o sa o facem in fata romanilor", a punctat el.

 

 

Intrebarea reporterului despre remaniere a venit in contextul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in weekend, ca in luna iunie va avea loc o "discutie" in partid in privinta unei posibile remanieri guvernamentale, dar a precizat ca nu este obligatoriu ca aceasta sa se termine cu propuneri pentru remaniere.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22