Guvernatorul BNR se implica in scandalul Gala Bule

T.d. | 04.02.2015

Pe aceeași temă

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, urmeaza sa discute despre modul in care a fost acordat creditul pentru organizarea Galei Bute, in dosarul Elenei Udrea.

Mugur Isărescu va discuta cu șefii Direcției de Supraveghere a BNR despre modul în care a fost acordat creditul pentru organizarea Galei Bute. Luni, guvernatorul Mugur Isărescu a promis că va veni cu un răspuns, potrivit stiripesurse.

Procurorii DNA au cerut marti incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Udrea este suspectata de fapte de coruptie in organizarea galei de box Bute. Anchetatorii o acuza pe Udrea de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente sau declaratii false, trafic de influenta si luare de mita.

Intr-o interventie telefonica televizata, Elena Udrea a declarat ca nu stie despre ce acuzatii este vorba si nu i s-a cerut un punct de vedere in acest caz. De altfel, Udrea si-a continuat atacul la adresa sefului interimar al SRI, Florian Coldea.

 “Nimeni nu mi-a pus intrebari, sa asculte si punctul meu de vedere. Timp de patru ani nu s-a intamplat nimic, acum se cere arestarea mea. Zece ani m-am luptat ca Justitia sa fie independenta”, a spus Udrea.

“Nu am dat nicio declaratie, nu stiu care sunt acuzatiile. Voi avea o expunere in Parlament. Voi spune tot ce se intampla. Parlamentul trebuie sa-si exercite autoritatea in mod transparent”, a continuat Udrea.

Ce se intampla acum este lupta mea cu generalul Coldea. Nimeni nu poate contesta relatia foarte buna dintre Coldea si Kovesi, explica deputatul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22