Guvernele Europei sunt prea slabe si nesigure in relatia cu Moscova, crede Hillary Clinton

T,d, | 14.02.2015

Pe aceeași temă

Guvernele Europei sunt prea slabe si nesigure in relatia cu presedintele rus Vladimir Putin, crede fosta prima doamna a Americii si posibil candidat la alegerile prezidentiale din 2016 din SUA, Hillary Clinton.

Afirmatia a fost facuta in cursul unei intalniri dintre Hillary Clinton si Boris Johnson, primarul Londrei. Cel din urma a povestit ca l-a mirat pozitia transanta a lui Hilary Clinton. In plus, acesta s-a declarat impresionat de felul in care fostul secretar de Stat american stapaneste tot ce inseamna politica externa.

"Ea crede ca noi, britanicii, ar trebui sa fim mai putin depedenti de hidrocarburile rusesti si ca ar trebui sa cautam surse alternative", a mai spus edilul Londrei, dupa intalnirea de zilele trecute cu Hilary Clinton, o posibila varianta pentru democrati in cursa pentru Casa Alba, potrivit Ziare.com.

Boris Johnson a povestit ca Hillary Clinton este ingrijorata de faptul ca Putin va continua sa-si extinda influenta in perimetrul in care odata se intindea Uniunea Sovietica. Edilul a punctat atitudinea ferma a lui Clinton in aceasta chestiune.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22