Guvernul da asigurări că proiectul de buget va fi adoptat vineri, fiind trecut pe lista suplimentară

Laurentiu Gheorghe | 08.02.2019

Premierul Dăncilă a garantat că vineri, în sedinta de guvern, va fi adoptat proiectul de buget pe 2019, deși nu figurează pe ordinea de zi, el este trecut pe lista suplimentară.

Pe aceeași temă

„Maine (vineri - n.r.) va fi adoptat proiectul de buget. Bineinteles am facut sedinta pregatitoare inainte sa plec eu la Bruxelles, dar proiectul de buget va veni pe lista suplimentara si maine (vineri - n.red.) va fi adoptat", a promis premierul intr-o interventie de la Bruxelles pentru Antena3, relatează Ziare.com

Acelasi lucru l-a sustinut si Liviu Dragnea, care a spus, miercuri seara, ca nu ar exista niciun risc ca proiectul bugetului de stat sa nu fie adoptat vineri de Executiv.

Totusi, pe ordinea de zi oficiala a sedintei de vineri de la ora 12:00, remisa intr-un comunicat redactiei Ziare.com, figureaza mai multe acte normative, dar nu si bugetul mult asteptat, avand in vedere ca e, totusi, 8 februarie.

Nu ar fi insa prima oara cand Guvernul adauga in ultimul moment pe ordinea de zi proiecte foarte importante si le si adopta.

Liderii coalitiei s-au vazut zilnic, toata saptamana, pentru a discuta despre buget. Au existat intalniri si cu UDMR, si cu primarii, iar acestia din urma au ramas nemultumiti.

Referitor la acest subiect, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a explicat, joi seara, pentru Antena3, ca nu exista probleme in coalitia de guvernare, iar discutiile pe buget au mers bine, in ciuda speculatiilor ca ar fi existat tensiuni, sustinand ca obiectivul este realizarea unui buget axat pe investitii, iar CNAIR s-ar fi angajat sa faca 180 de kilometri de autostrada in 2019.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22