Guvernul il schimba din functie pe prefectul de Galati, in urma inundatiilor

Vlad Toma | 14.10.2016

Otrocol Dorin, prefect al judetului Galati, a fost schimbat din functie, astazi, in urma inundatiilor care au avut loc in judetul Galati zilele trecute.

Pe aceeași temă

 

Ministerul de Interne anunta, intr-un comunicat, ca "prin Hotărârea Guvernului nr. 742/2016, publicată astăzi în Monitorul Oficial al României nr. 812, domnul Otrocol Dorin a fost eliberat din funcția de prefect al județului Galați, pe care o exercita cu caracter temporar, iar pentru eficientizarea activității Instituției Prefectului domnul Panaitescu Gabriel-Aurelian a fost numit prin mobilitate, prefect al județului Galați, prin Hotărârea Guvernului nr. 744/2016, publicată în același Monitor Oficial."

 

Ministerul anunta de asemenea ca Panaitescu Gabriel, noul prefect, va fi instalat in functie astazi de catre Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. 


Conform comunicatului citat, Panaitescu Gabriel-Aurelian a fost inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, în calitatea sa de înalt funcționar public având o bogată experienţă profesională şi o bună specializare în domeniu.

 

În perioada mai 2008 – februarie 2009, acesta a ocupat funcţia publică de prefect al judeţului Galaţi, iar în perioada mai 2012 - martie 2014 funcţia publică de subprefect al judeţului Galaţi.

 

***

 

Presedintele Iohannis a criticat ieri modul in care s-a intervenit in cazul inundatiilor din Galati, afirmand ca autoritatile au un comportament reactiv si ca au inceput sa intervina abia dupa ce jurnalisti au transmis care e situatia in zona. Presedintele a criticat de asemenea faptul ca tara noastra este mereu luata prin surprindere de astfel de evenimente si a precizat ca albia raului nu a fost curatata iar o investitie legata de protejarea zonei de inundatii a fost abandonata acum cativa ani.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22